De inschrijvingen zijn tijdelijk gestopt. Binnenkort volgt er meer informatie

EEN GROOT FAMILIE SPEKTAKEL

Reinders Family Run

Op zaterdag 2 oktober draait het op Streekpark Klein Oisterwijk volledig om sportieve families die niet vies zijn van een lekkere uitdaging! Tijdens de Reinders Family Run bedwingen ouders samen met hun kinderen een parcours van 3 kilometer met ± 30 stoere & leuke hindernissen. Het parcours is uitgezet op het uitgestrekte Streekpark Klein Oisterwijk en biedt uitdaging voor jong én oud, dus schrijf je snel in!

DE HELE FAMILIE DOET MEE!

Aan de Reinders Family Run doe je mee met je complete familie. De Reinders Family Run is toegankelijk voor de allerkleinsten die zelfstandig kunnen lopen tot opa en oma die nog vitaal genoeg zijn voor deze toffe uitdaging! Kortom een sportief dagje uit in de heerlijke buitenlucht voor de hele familie. Lees hieronder meer informatie over je deelname. Geen twijfel meer? Schrijf je hier dan direct in.

FROM ZERO YOU'RE A HERO

Met de stelling “zodra je kunt lopen ben je wat ons betreft welkom als deelnemer” hebben we op 2 oktober as. een heel bijzonder voorprogramma met onze allerjongste deelnemers. We noemen het de “From Zero you’re a Hero” run voor kids van 0-5 jaar. Deze helden krijgen een eigen parcours met leuke klim- en glijonderdelen en trappen het Familiefeest af, te midden van alle pappa’s, mamma’s, broertjes en zusjes.

REINDERS KIDS

Reinders Kids zijn onze doorgewinterde deelnemers in de (advies)leeftijd van 6 – 14 jaar. Met een flinke dosis ervaring of vertrouwen, deinzen zij voor geen enkele hindernis terug en zijn zij altijd bereid om papa en mama op sleeptouw te nemen over het Reinders Family Run parcours. De Reinders Kids zijn echte family runners en gaan samen met de overige familieleden van start in een gezellige startgroep met gelijkgestemde gezinnen.

FAMILY MEMBER

De Family members genieten samen met de Kids van de swingende warming-up voorafgaand aan het startschot. De Family members zijn de papa’s, mama’s, ooms, tantes, opa’s, oma’s en ook de stoere oudere broer of zus (vanaf 15 jaar) van de Reinders Kids. De Family Members genieten van het sportieve plezier met de Kids en glijden na de toffe uitdagingen samen over de finishlijn om de medailles in ontvangst te nemen.

De inschrijvingen zijn tijdelijk gestopt. Binnenkort volgt er meer informatie.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Over je deelname en het evenement

De Reinders Family Run is het ultieme Familie Sportevenement. Ouders en kinderen vormen samen een team waarmee ze het parcours van 3 kilometer met ±30 obstakels trotseren. De hele familie gaat samen van start en komt samen over de finish. Het is een Fun Run waarbij we geen tijdsregistratie doen. Voor ons zijn alle sportieve gezinnen sowieso winnaars.

Inschrijven is mogelijk tot woensdag 22 september.

De Reinders Family Run is voor kinderen en volwassenen. Kinderen vanaf 6 jaar (getoetste adviesleeftijd) lopen samen met hun ouders over het parcours. Voor de Reinders Family Run ben je een volwassene vanaf 15 jaar. Ben je dus ouder dan 14 jaar dan heb je een inschrijfticket nodig voor een volwassen deelnemer. Wij geven ook een advies om per volwassene niet meer dan 3 kinderen mee het parcours op te nemen. Zo behoud je het overzicht en zal de Family Run veilig en verantwoord verlopen.

NIEUW is de startgroep “From Zero you’re a Hero” Deze startgroep gaat als eerste van start over een eigen parcours van ± 500 mtr. en is voor kinderen van 0 – 5 jaar. Hoe leuk is dat?

De Reinders Family Run vindt plaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig, zoals toiletten, douchegelegenheden (o.v.), kleedruimten en garderobe (op eigen risico).

Natuurlijk verzorgen we ook weer diverse eet- en drinkgelegenheden op het eventterrein. Deze zijn te betalen middels consumptiemunten die verkrijgbaar zijn bij de muntenkassa. Op de locatie zal ook een EHBO post zijn waar je ten alle tijden terecht kan voor de verzorging van kleine blessures.

Ook zijn alle gezellige en fanatieke toeschouwers van harte welkom op onze uitgestrekte locatie. Informatie hierover wordt verstrekt in aanloop naar de event datum.

Alle deelnemers van Farmers Fun 2020 hebben rond 15 maart 2021 vanuit Paylogic een mail ontvangen met daarin een creditvoucher met de waarde van hun ticket. Ook de deelnemers van startgroep 3 van afgelopen juni 2021 hebben een voucher gekregen omdat deze startgroep voor 2 oktober is komen te vervallen. 

Gebruik je voucher om je opnieuw in te schrijven voor de Reinders Family Run op 2 oktober. Wil je toch liever wachten? Dan kan dat en schrijf je dan in voor de Farmers Fun op 25 juni 2022.

BINNENKORT VOLGT ER MEER INFORMATIE BETREFT DE NIEUWE AFGEKONDIGDE MAATREGELEN VANAF 25 SEPTEMBER.
 
Lees hieronder het verloop van de corona-periode.
 
 
Hierbij maken we graag 1 belangrijke opmerking. Mochten we op 26 juni as. geen Family Run mogen organiseren door een onverwachte calamiteit (corona o.i.d.), dan worden de startgroepen van de Family Run (met kids en ouders+kids) alsnog samengevoegd met de (jong)volwassen startgroepen van de Farmers Fun op 2 oktober 2021.
 
Helaas moeten we toch gebruik maken van deze opmerking/mogelijkheid. Vanwege de corona maatregelen hebben we geen toestemming gekregen om de Reinders Family Run op 26 juni as. te organiseren.  Daarom hebben we, zoals eerder vermeld, het evenement verplaatst naar 2 oktober. Daarnaast hebben we de Farmers Fun – Obstacle Run wederom verplaatst. Dit maal naar 25 juni 2022.
 
 
In de startgroep from Zero you’re a Hero lopen de allerjongsten over een eigen parcours. Natuurlijk mogen papa’s en mama’s meelopen een aanmoedigen, echter het parcours is alleen voor onze Hero’s.
Je hoeft dus alleen een ticket te kopen voor de jonge helden en niet voor de volwassenen die begeleiden bij deze startgroep.

Wij gaan er vanuit dat iedere deelnemer gezond en getraind deelneemt aan de Reinders Family Run. Een deelnemer zal zelf de inschatting moeten maken dat deze run voor hem of haar haalbaar is. Mocht je op voorhand geblesseerd raken dan is een uitschrijving alleen mogelijk met een doktersverklaring waarop staat vermeld dat het wordt afgeraden om deel te nemen aan dit evenement. Er worden dan enkel administratiekosten in rekening gebracht.

In het geval van een blessure is het ook mogelijk om je inschrijfticket over te dragen aan iemand anders. Alle inschrijftickets komen op naam te staan. Het op naam zetten van de tickets kan één maand voorafgaand aan het evenement. In het geval van een langdurige blessure is het dus mogelijk je reeds gekochte ticket op de naam van een ander te plaatsen. In het geval iemand van je team is verhinderd van deelname buiten een blessure om is het ook mogelijk de inschrijfticket op een andere naam te plaatsen. Als de inschrijft ticket al op naam is gezet dan kan deze ook op een andere naam worden gezet. Hier zitten echter wel administratiekosten aan verbonden.

Het is mogelijk om deel te nemen als bedrijf. Je ontvangt voor het inschrijfgeld dan een factuur. Het dragen van een shirt met bedrijfslogo kan goed bijdragen aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om als bedrijf betrokken te zijn bij de Reinders Family Run. Een van de mogelijkheden is om je bedrijf te koppelen aan een obstakel. Dit obstakel wordt dan in een vorm gegoten dat past bij jouw bedrijfsvoering. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar info@toughtenmiles.nl

Bijzondere tijden vragen om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De geplande en gecommuniceerde datum van 26 juni 2021 voor de volledige Farmers Fun zoals in voorgaande jaren georganiseerd is niet haalbaar. Er zijn nog te veel onzekerheden over de maatregelen rondom corona en de kans dat er in juni al events met 2500 deelnemers en evenzoveel toeschouwers worden toegestaan is erg klein. Vandaar dat de keuze is gemaakt om de deelnemersgroepen te splitsen. Tussen beide events nemen we een ruime break van ± 1 uur. Daardoor krijgen we nauwelijks tot geen kruising tussen beide deelnemer velden. Vanwege de corona maatregelen hebben we geen toestemming gekregen om de Reinders Family Run op 26 te organiseren. Daarom hebben we deze run gecombineerd met de Farmers Fun op 2 oktober. Onderstaand de vermelde mededeling die toen der tijd gecommuniceerd is:

Hierbij maken we graag 1 belangrijke opmerking. Mochten we op 26 juni as. geen Family Run mogen organiseren door een onverwachte calamiteit (corona o.i.d.), dan worden de startgroepen van de Family Run (met kids en ouders+kids) alsnog samengevoegd met de (jong)volwassen startgroepen van de Farmers Fun op 2 oktober 2021.

Echter, is inmiddels de dag niet meer gecombineerd met de Farmers Fun. De Farmers Fun is verplaatst naar 25 juni 2022. De Reinders Family Run op 2 oktober 2021 gaat wel door.

Alle tickets die gekocht zijn voor de Farmers Fun op 27 juni 2020 zijn uiteraard gewoon geldig voor de nieuwe edities. Je aankoop die je hebt gedaan voor de Farmers Fun – Obstacle Run in 2020 wordt automatisch omgezet in een creditvoucher. Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Tussen 16 en 18 maart ontvang je een mail met uitleg en instructies van onze ticketprovider Paylogic. Je creditvoucher bevat je ticketwaarde. Deze waarde kan je als krediet gebruiken voor onze aanstaande evenementen op 2 oktober en 25 juni 2022. Zodra je een nieuwe aankoop gaat doen kan je de vouchercode invoeren in de ticketshop alvorens je de aankoop definitief plaatst. Als je nog krediet over hebt ontvang je direct een nieuwe creditvoucher met het resterende krediet.

Het is ook mogelijk je creditvoucher aan iemand anders te verkopen. Maak onderling wel een afspraak daarover betreft betaling. Blijf alert voor ticket fraude! Zodra een creditvoucher wordt gebruikt komt de orderbevestiging binnen op het nieuwe opgegeven mailadres. Zodra de personalisatie is gestart kan je de tickets verdelen onder alle deelnemers. Mocht je nog een resterend bedrag over hebben van je creditvoucher ontvang je direct een nieuwe code op hetzelfde mailadres waarmee de aankoop is gedaan.

Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat wij ook dit jaar samenwerken met Spieren voor Spieren! 

Sterker nog; jij kan je startbewijs terugverdienen als jij je gezonde spieren inzet voor kinderen met zieke spieren.

Hoe dit kan lees je door HIER te klikken.

SCHRIJF JE IN VOOR DE REINDERS FAMILY RUN

De inschrijvingen zijn tijdelijk gestopt. Binnenkort volgt er meer informatie.